» Camino Real Blanco, 0.7 L

Camino Real Blanco, 0.7 L

Camino Real

Tequila Camino Real Blanco este fabricata cu un mix 51% de alcool provenit din distilarea frunzelor de agave, ajunse la maturitate. Restul de 49% este alcool obtinut din melasa de trestie de zahar.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Camino Real Gold, 0.7 L
Tequila Camino Real Gold este fabricata cu un mix 51% de alcool provenit din distilarea frunzelor de..
69.9 Lei
Pepe Lopez Silver, 0.7 L
Pepe Lopez Silver este fabricat avand la baza o combinatie de apa de izvor de mare puritate si frunz..
55.9 Lei
El Jimador Blanco, 0.7 L

El Jimador Blanco este imbuteliat direct, fara a parcurge si un proces de imbatranire.


74.9 Lei

Camino Real Blanco, 0.7 L

Camino Real este produs de mai bine de 70 de ani in distileria Camino Real, din micul orasel Tequila, in statul Jalico, Mexic. In prezent brandul si distileria se afla in proprietatea firmei Estoniene, producatoare de alcooluri, AS Liviko Co.

Brandul Camino Real este produs respectand cele mai ridicate standarde de calitate, folosind frunzele de agave ajunse la maturitate, preluate de pe plantatia aflata in apropierea distileriei, la o altitudine de 2000 m deasupra nivelului marii. Aici creste o varietate de agave, numita Weber; specifica numai unei anumite arii din Mexic, cultivata fiind numai in statele: Jalisco, Nayarit, Michoacan si Guanahuato. Pentru a obtine 1 l de Camino Real sunt necesare cam 3.5 – 7.5 kg de agave. Sticla folosita pentru imbutelierea brandului Camino Real are o forma speciala, facand referire la modalitatea traditionala de pastrare a tequilei, in containere facute din Guahe – o varietate de dovleac Mexican.

Tequila Camino Real Blanco este fabricata cu un mix 51% de alcool provenit din distilarea frunzelor de agave, ajunse la maturitate. Restul de 49% este alcool obtinut din melasa de trestie de zahar.

Datorita acestui amestec Camino Real Gold are un gust distinct, in care pot fi recunoscute si aromele de agave, dar si cele de caramel, datorate trestiei de zahar. Produsul este imbuteliat direct, fara a-l trece printr-un proces de maturare.

Caracteristici

Contine: alcool 35%

Ambalajul contine: 700 ml

Tara de Origine: Mexic

Fabricant: Camino Distilleries, Tequila, Jalisco, Mexico

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2018  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.