» Cape Mentelle Cabernet Merlot, sticla 0.75 L

Cape Mentelle Cabernet Merlot, sticla 0.75 L

Cape Mentelle

Cape Mentelle Cabernet Merlot este un cupaj clasic minunat echilibrat, pastrand aroma, structura si gustul unui cabernet, dar adaugandu-I intr-un mod foarte placut delicatetea si bogatia specifice Merlot-ului.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Vin Cloudy Bay, Sauvignon Blanc, sticla 0.75 L
Cloudy Bay produce Chardonnay si Pinot Noir, dar portstindardul acestei podgorii ramane Sauvignonul ..
138.73 Lei
Vin Cheval Des Andes, sticla 0.75 L
Cheval des Andes este nascut pe un sol unic, nisipos-argilos cu baza de piatra la adancime, la o alt..
439.9 Lei
Vin Cloudy Bay, Pinot Noir, sticla 0.75 L
Cloudy Bay Pinot Noir este recoltat din vii situate cel mai jos in vale (viile Mustang si Barracks) ..
183.36 Lei

Cape Mentelle Cabernet Merlot, sticla 0.75 L

Productia de vin la Cape Mentelle a fost inceputa in 1970 de catre David Hohnen, acelasi care a fondat si podgoriile si statiunea de Vin si Vinificatie Cloudy Bay, din Australia. Podgoria Cape Mentelle, care acum se intinde pe 150 hectare, se afla intr-o zona viticola din Sud-Vestul Australiei, pe malurile raului Margaret River. Din punct de vedere climatic, vremea este foarte asemanatoare climatului Mediteranean si in care diferentele de temperatura intre perioada mai rece si cea calda nu variaza cu mai mult de aprox. 7.6°C iar, in termeni de cantitate a ploilor care cad in aceasta regiune – intre Octombrie si Aprilie, cantit sunt cam de 1160 mm. Portofoliul de vinuri al podgoriilor Cape Mentelle include diferite varietati: Merlot, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Shiraz, Zinfandel si Cabernet Franc, dar renumele podgoriei se leaga in primul rand de Cabernetul Sauvignon. Acest vin a castigat doi ani la rand, cel mai prestigios premiu ce se acorda in Australia pentru productia de vin: Jimmy Watson Memorial Trophy. Acum podgoria si statia de productie si imbuteliere, fac parte din prestigiosul Grup de marci de lux LVMH (Louis Vuitton, Moet Hennesy).

Cape Mentelle Cabernet Merlot este un cupaj clasic minunat echilibrat, pastrand aroma, structura si gustul unui cabernet, dar adaugandu-I intr-un mod foarte placut delicatetea si bogatia specifice Merlot-ului.

Caracteristici

Contine: alcool 13.5%

Ambalajul contine: 750 ml

Tara de Origine: Australia

Fabricant: Cape Mentelle, Margaret River, Australia

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.