» Glenmorangie Lasanta, cutie cu sticla 0.7 L

Glenmorangie Lasanta, cutie cu sticla 0.7 L

Glenmorangie

Denumirea “Lasanta” inseamna “caldura si pasiune” in Gaelic, iar in Glenmorangie Lasanta aceste senzatii sunt date de aromele de stafide scaldate in ciocolata, miere si caramel.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Glenmorangie whisky 10 ani, cutie cu sticla 0.7 L
Potrivit spuselor celor de la Glenmorangie inceputul distileriei din Taine s-ar situa in jurul anulu..
194.9 Lei
Glenmorangie Quinta Ruban, cutie cu sticla 0.7 L
Pentru maturarea lui Glenmorangie Quinta Raban Single Malt se folosesc butoaie de stejar alb fabrica..
264.9 Lei
Glenmorangie Nectar D'Or, cutie cu sticla 0.7 L
Whisky-ul Glenmorangie Nectar D'Or este invechit timp de 10 ani in butoaie selectate cu atentie,..
328.9 Lei

Glenmorangie Lasanta, cutie cu sticla 0.7 L

Distileriile Glenmorangie se afla in Tain, Ross-shire, Scotia. Distileriile si brandul de Single Malt Whisky pe care il produce, au fost vandute in 2004 catre firma Louis Vutton Moet Hennessy, cea mai mare firma de produse de lux din lume.

Potrivit spuselor celor de la Glenmorangie inceputul distileriei din Taine s-ar situa in jurul anului 1843, cand o veche fabrica de bere aflata la Morangie Farm a fost cumparata si reutilata pentru a produce whisky, adaugandui-se 2 alambicuri de la o veche distilerie de gin. Sursa de apa era un izvor cu apa de foarte buna calitate, Tarlogie Spring, aflat chiar pe dealul de deasupra distileriei, tot pe terenul fermei Morangie. Din 1918, Glenmorangie Company a intrat in proprietatea familiei MacDonald care i-a marit treptat capacitatea adaugandu-I si alte coloane de distilare si a modernizat-o.

Pentru maturarea whisky-ului Glenmorangie, se folosesc butoaie de stejar alb fabricate cu lemn dintr-o padure de stejari din Ozark Mountains, Missouri, USA. Butoaiele, inainte de prima utilizare, sunt lasate sa se aeriseasca pentru o perioada de 2 ani; dupa aceea sunt imprumutate catre Jack Daniel`s si Heaven Hill pntru ca acestia sa-si imbatraneasca timp de 4 ani propriile whiskey-uri in ele. Abia dupa ce acest ciclu de utilizare a butoaielor se va fi incheiat, ele vor fi folosite pentru producerea whisky-ului Glenmorangie.

Denumirea “Lasanta” inseamna “caldura si pasiune” in Gaelic, iar in Glenmorangie Lasanta aceste senzatii sunt date de aromele de stafide scaldate in ciocolata, miere si caramel.

Caracteristici

Contine: alcool 40%

Ambalajul contine: 0.7 L

Tara de Origine: Tain, Ross-Shire, Scotia, Anglia

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2018  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.