» Grey Goose Vodka, 1 L

Grey Goose Vodka, 1 L

Grey Goose

Grey Goose Vodca, in mod specific, prin abordarea adusa de experienta lui Francois Thibauld, este prima vodca care capata arome in procesul de distilare.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Grey Goose Le Citron, 0.7 L
Grey Goose Le Citron, este tot un produs Francois Thibauld. Pentru a-l obtine, sunt folosite cele ma..
198.9 Lei
Grey Goose Vodka, 3 L
Grey Goose Vodca, in mod specific, prin abordarea adusa de experienta lui Francois Thibauld, este pr..
739.9 Lei
Grey Goose La poire, 0.7 L
Grey Goose La poire, este de asemenea un produs Francois Thibauld. El a creat Le poire special pentr..
198.9 Lei

Grey Goose Vodka, 1 L

Grey Goose Vodka este o vodca superpremium, produsa si lansata in Franta in 1996 de Sidney Frank Importing Company. Brandul a fost vandut in 2004; acum fiind proprietatea Bacardi.

Sidney Frank, proprietar si CEO al Sidney Frank Importing Co. a intuit oportunitatea lansarii pe piata Americana a unui produs in zona superpremium si alaturi de alegerea numelui, Grey Goose, a avut si ideea de a folosi pentru producerea brandului experienta si talentul unui maestru oenolog, Francois Thibauld, din zona Cognac, Franta. Frank si Thibauld mai colaborarsera si inainte pentru lansarea unuor branduri de cogniac pe piata Americana pt S.F.I.Co.

Brandul Grey Goose se obtine din fermenarea si distilarea graului de toamna, cultivat in zona Picardia. In procesul tehnologic se folosesc enzime pentru spargerea cabohidratilor in zahar fermentabil iar fermentarea are loc in 6 etape. Alcoolol este obtinut printr-un proces de distilare in 5 etape iar apa folosita provine de la un izvor natural din regiunea Cognac, fiind bogata in calciu. Vodca rezultata, mai este trecuta apoi printr-un proces suplimentar de filtrare prin instalatii de cupru.

Grey Goose Vodca, in mod specific, prin abordarea adusa de experienta lui Francois Thibauld, este prima vodca care capata arome in procesul de distilare.

Caracteristici

Contine: alcool 40%

Ambalajul contine: 1000 ml

Tara de Origine: Franta

Fabricant: La Vallee de l`Oise Distillery, Poitou-Charantes, Cognac, France

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.