» Herradura Silver, 0.7 L

Herradura Silver, 0.7 L

Herradura

Herradura Silver este clasicul brandului Herradura; lasata un timp relativ scurt la maturare, pentru 45 bzile, este inainte de tragerea in sticle sa aiba contact cu aerul.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Herradura Anejo, 0.7 L
Herradura Anejo a fost lansat in 1963, tequila trecand printr-un proces de maturare in butoaie de st..
166.9 Lei
Herradura Reposado, 0.7 L
Herradura Reposado a fost lansat in 1974, tequila trecand printr-un proces de maturare in butoaie de..
134.9 Lei
El Jimador Blanco, 0.7 L

El Jimador Blanco este imbuteliat direct, fara a parcurge si un proces de imbatranire.


74.9 Lei

Herradura Silver, 0.7 L

Distileriile Herradura din Amatitan, Jalisco, Mexic, produce tequila si bauturi pe baza de tequila sub brandurile: Herradura, Hacienda de Cristero, Grand Imperio si El Jimador. Distileria a fost infiintata in 1870, de catre Felix Lopez, administartor al plantatiei de agave detinute de familiei Salazar si, deja pe la inceputul anilor 1900, tequila produsa la aceasta distilerie era foarte cunoscuta. Hacienda si brandul Herradura au ramas in proprietatea descendentilor din familia Lopez, iar din 1994 a fost lansand si brandul El Jimador (este numele in Spaniola al cultivatorilor si culegatorilor de Agave) care a devenit brandul numarul 1 in Mexic. In 2007 proprietatile si brandul au fost vandute catre firma Americana Brown-Forman, care detine si marcile Jack Daniel`s, Southern Comfort, Finlandia Vodca.

Brandurile produse la distileria Herradura continua sa foloseasca metodele traditionale de obtinere a alcoolului din agave; se foloseste partea carnoasa a frunzelor care se coace in cuptoare de argila, dupa care se zdrobeste, pentru a extrage sucul. Mustul obtinut este transferat in tancuri de depozitare deschise si se adauga drojdia necesara fermentarii. Alcoolul rezultat este trecut printr-un proces de dubla distilare. Dupa anul 2000, firma a investit masiv in costruirea unei statii de purificare a apei si noi laboratoare pentru un control cat mai riguros al procesului de productie.

Brandul Herradura este cel in jurul caruia s-a construit faima distileriei de la Amatitan; simbolul potcoavei care apare embosat pe sticla are legatura cu numele (Herradura inseamna potcoava de cal) si se pare ca este si in legatura o poveste in legatura cu gasirea unei potcoave norocoase.

Herradura Silver este clasicul brandului Herradura; lasata un timp relativ scurt la maturare, pentru 45 bzile, este inainte de tragerea in sticle sa aiba contact cu aerul.

Caracteristici

Contine: alcool 40%

Ambalajul contine: 700 ml

Tara de Origine: Mexic

Fabricant: Herradura Distilleries, Amatitan, Jalisco, Mexico

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2018  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.