Intrebari frecvente
  • Care este avantajul unei comenzi online ?

O comanda online are o serie de avantaje: poate fi facuta la orice ora, preluarea ei facandu-se in ordinea inregistrarii; produsele sunt livrate direct acasa; pretul produselor este mai mic decat in magazinele traditionale.

 

  • Care este programul de lucru si modalitatea de contact ?

Programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 18:00. Ne puteti contacta telefonic la numarul 0771 111 111, prin e-mail la office@gourmet-online.ro sau completand formularul de pe pagina de contact.

 

  • Cand se livreaza comanda mea ?

Imediat dupa ce predam curierului comanda dumneavoastra veti primi un email de notificare si in aproximativ 24 de ore va ajunge la destinatie.

 

  • Pot ridica comanda de la sediul Gourmet Online ?

Nu, toate comenzile pleaca direct din depozitul nostru, prin curierat rapid.

 

  • Cat costa livrarea comenzii ?

Pentru comenzile cu valoarea de peste 200 lei transportul este gratuit. Pentru comenzile cu valoarea sub 200 lei, clientul va suporta transportul (costul transportului va fi afisat inaintea de finalizarea comenzii si este calculat in functie de destinatie si greutatea coletului).

 

  • Cum pot anula sau modifica o comanda ?

Daca nu s-a facut confirmarea si experierea comenzii, aceasta poate fi anulata sau modificata telefonic la numarul: 0771 111 111.

 

  • Am primit comanda incompleta. Cum procedez ?

Daca ati constatat ca lipsesc anumite produse din comanda, va rugam sa ne aduceti situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la receptionarea coletului, telefonic la numarul 0771 111 111 sau prin e-mail la office@gourmet-online.ro. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

 

  • Am primit alt produs decat cel comandat. Cum procedez ?

Daca ati primit alt produs decat cel comandat, va recomandam sa refuzati coletul la livrare. In cazul in care ati acceptat si desfacut coletul va rugam sa ne aduceti la cunostinta situatia telefonic la numarul 0771 111 111 sau prin e-mail la office@gourmet-online.ro.

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.