» Lindt, Ciocolata Excellence 99 % Cacao, 50 g

Lindt, Ciocolata Excellence 99 % Cacao, 50 g

Lindt

O combinatie savuroasa: gust puternic amarui la inceput, nuantat ulterior de savoarea untului de cacao. Produsul contine 99 % cacao.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Lindt, Ciocolata Excellence 70 % Cacao, 100 g
Lindt, Ciocolata Excellence 70% Cacao este o ciocolata cu gust intens amarui si usoare tente de vani..
12.3 Lei
Lindt, Ciocolata Excellence 85 % Cacao, 100 g
O combinatie savuroasa: gust puternic amarui la inceput, nuantat ulterior de savoarea untului de cac..
12.3 Lei
Lindt, Ciocolata cu Lapte, 100 g
Ciocolata Elvetiana extrafina si laptele alpin cremos sunt ingredientele care garanteaza gustul boga..
9.2 Lei

Lindt, Ciocolata Excellence 99 % Cacao, 50 g

Brandul Lindt este proprietatea firmei Lindt & Sprungli AG, una dintre cele mai mari firme din lume in domeniul ciocolateriei.

Firma dateaza inca din 1845, pe cand David Sprungli-Swartz, detinea o mica ciocolaterie artizanala in Zurich. Doar doi ani mai tarziu i-a adaugat o mica fabrica de ciocolata iar in 1899 firma Chocolat Sprungli AG a preluat fabrica de ciocolata Rodolphe Lindt, din Berna. Dealungul timpului au urmat alte preluari si fuziuni, ale unor firme si branduri de ciocolata din Italia, Austria, SUA, rezultand ca in acest moment firma sa detina 6 fabrici de ciocolata, in Elvetia, Franta, Italia, Austria si USA. Printre brandurile in proprietatea Lindt & Sprungli AG, se numara: Lindt, Lindor, Teddy, Ghirardelli, Caffaral, Pangburn`s, Hofbauer, Russel Stove..

Brandul Lindt prin diversitatea si inovativitatea gamei de ciocolate de prima calitate este un produs global, fiind prezent in peste 120 de tari. Caracteristicile acestui brand de ciocolata premium ce se distinge prin gustul deosebit de fin si textura il face apreciat oriunde in lume.

Din 2009, Roger Federer a acceptat sa fie Ambasadorul brandului Lindt: “iubeam Lindt inca copil fiind si acum sunt mandru sa fac parte din familia Lindt”, a spus el.

O combinatie savuroasa: gust puternic amarui la inceput, nuantat ulterior de savoarea untului de cacao. Produsul contine 99 % cacao.

Caracteristici

Ambalajul contine: 50 g

Tara de Origine: Elvetia

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.