» Ritter Sport, ciocolata cu crema Praline, 100 g

Ritter Sport, ciocolata cu crema Praline, 100 g

Ritter

Nota deosebita a acestei Ritter Sport cu crema de Praline, este data in mod evident de gustul delicios al umpluturii de crema de praline (42%): multe alune prajite si macinate amestecate in masa de cacao delicios (min 30%).


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Ritter Sport, ciocolata cu martipan, 100 g
Ritter Sport cu martipan a fost lansata in anul 1935; este o combinatie de alune dulci de California..
6.9 Lei
Ritter Sport Alpin, ciocolata cu lapte, 100 g
Un proces superior de prelucrare, asigura acestui tip de ciocolata Ritter Sport, ce combina lapte di..
6.9 Lei

Ritter Sport, ciocolata cu crema Praline, 100 g

Ritter Sport este o afacere de familie al carui scop declarat este acela ca, adresandu-se unui numar cat mai larg de consumatori, acestia sa perceapa brandul ca fiind modern, de inalta calitate si inovativ, atat in aspect, cat si gust. Firma a fost fondata in 1912, de catre Alfred si Clara Ritter, cand au fost inaugurate laboratoarele si atelierul de ciocolaterie din Innere Molkestrasse, in Stuttgart; productia era in principal artizanala. Deja, in jurul anilor 1930, firma trecuse la o productie industriala si distributie intr-un numar important de regiuni si se mutase in Waldenbuch. In 1932, Clara Ritter a avut ideea producerii unui tip de ciocolata “care sa se potriveasca in buzunarul oricarei jachete” – asa s-a nascut forma care da identitatea brandului Ritter Sport si astazi.  Paleta de Culori; “totul devine mai colorat, mai modern, vesel si activ; inclusiv ciocolata” – in 1974 Alfred Ritter adauga brandului Ritter Sport, alaturi de forma patrata usor de recunoscut  si identitatea de culoari vesele care sa faca distinctia intre diferitele  varietati ale brandului.

Nota deosebita a acestei Ritter Sport cu crema de Praline, este data in mod evident de gustul delicios al umpluturii de crema de praline (42%): multe alune prajite si macinate amestecate in masa de cacao delicios (min 30%).

Caracteristici

Contine: zahar, pasta de alune (min 18%), unt de cacao, masa de cacao, lapte praf integral, lactoza, lapte praf degresat, emulsifiant (lecitina de soia), grasime, arome naturale.

Valori nutritive: 560 Kcal Proteine: 7.4 g; Carbohidrati: 53 g; (valori pt o portie de 100 g)

Ambalajul contine: 100 g

Tara de Origine: Germania

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.