» Ritter Sport, ciocolata cu martipan, 100 g

Ritter Sport, ciocolata cu martipan, 100 g

Ritter

Ritter Sport cu martipan a fost lansata in anul 1935; este o combinatie de alune dulci de California si alune de padure, amestecate in crema de martipan delicios (44%), totul invelit fdiind in crema de cacao (min 50%).


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Ritter Sport, Ciocolata cu alune intregi, 100 g
Ciocolata Ritter Sport cu alune intregi te face sa simti placerea gustului crocant de alune prajite ..
6.9 Lei
Ritter Sport, ciocolata cu rom, alune si stafide, 100 g
Pentru obtinerea acestui sortiment, Ritter Sport cu Rom, Alune si Stafide, am aplicat o abordare dif..
6.9 Lei

Ritter Sport, ciocolata cu martipan, 100 g

Ritter Sport este o afacere de familie al carui scop declarat este acela ca, adresandu-se unui numar cat mai larg de consumatori, acestia sa perceapa brandul ca fiind modern, de inalta calitate si inovativ, atat in aspect, cat si gust. Firma a fost fondata in 1912, de catre Alfred si Clara Ritter, cand au fost inaugurate laboratoarele si atelierul de ciocolaterie din Innere Molkestrasse, in Stuttgart; productia era in principal artizanala. Deja, in jurul anilor 1930, firma trecuse la o productie industriala si distributie intr-un numar important de regiuni si se mutase in Waldenbuch. In 1932, Clara Ritter a avut ideea producerii unui tip de ciocolata “care sa se potriveasca in buzunarul oricarei jachete” – asa s-a nascut forma care da identitatea brandului Ritter Sport si astazi.  Paleta de Culori; “totul devine mai colorat, mai modern, vesel si activ; inclusiv ciocolata” – in 1974 Alfred Ritter adauga brandului Ritter Sport, alaturi de forma patrata usor de recunoscut  si identitatea de culoari vesele care sa faca distinctia intre diferitele  varietati ale brandului.

Ritter Sport cu martipan a fost lansata in anul 1935; este o combinatie de alune dulci de California si alune de padure, amestecate in crema de martipan delicios (44%), totul invelit fdiind in crema de cacao (min 50%).

Caracteristici

Contine: zahar, masa de cacao, alune (16%), unt de cacao, emulsifiant (lecitina de soia), grasime, arome naturale.

Valori nutritive: 497 Kcal Proteine: 6 g; Carbohidrati: 52 g; (valori pt o portie de 100 g)

Ambalajul contine: 100 g

Tara de Origine: Germania

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.