» TEEKANNE, Ceai de Menta cu Lamaie 20 X 1,5g

TEEKANNE, Ceai de Menta cu Lamaie 20 X 1,5g

Teekanne

Teekanne ofera o bogata gama de ceiuri de plante, toate fiind caracterizate de faptul ca sunt facute din ingrediente absolut naturale si de cea mai buna calitate. Teekanne Menta cu aroma de lamaie este unul dintre aceste ceaiuri din plante, pentru infuzie, avand un gust aromat si revigorator.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:

TEEKANNE, Ceai de Menta cu Lamaie 20 X 1,5g

Teekanne GmbH & Co. KG, datorita celor 125 de ani de experienta in producerea ceaiului ambalat, ofera garantia priceperii in ceea ce priveste dezvoltarea continua a portofoliului, adaugand in mod constant solutii inovatoare si noi experiente de gust.

In 1882, la Dresda, ia fiinta firma R. Seeling & Hille, iar in 1888 firma inregistreaza patentul pentru marca TEEKANNE (unul dintre cele mai vechi patente de marca din Germania). Din 1892, sub brandul Teekanne, firma lanseaza un mix de ceaiuri pe care il vand in cutii de tabla; este pentru prima data cand ceaiul este ambalat in felul acesta. Totodata, procesand un mix din diverse ceaiuri naturale, se poate asigura constant calitatea inalta a mixului, indiferent de fluctuatiile recoltei de ceai din anul respectiv. In 1929, pentru prima data in lume, firma lanseaza ceaiul ambalat pentru o portie sub forma de saculet (masinile de ambalat portiile in saculeti individuali sunt de asemenea inventate si patentate de firma).

1945: in bombardamentul fortelor aliate, care in mare parte distrug orasul Dresda, fabricile Teekanne sunt complet distruse. In 1949, este patenta plicul cu doua camere (inventie care este preluata si revolutioneaza intreaga industrie de ambalare a ceaiurilor); ceea ce este foarte special la acest mod de ambalare, este faptul ca ceaiul este impachetat in doua compartimente printre care apa circula liber, rezultand o intensificare a aromei.

In 1957 Teekanne este primul fabricant de ceai care adauga portofoliului sau de ceaiuri la plic, ceiurile de fructe si pe cele naturale din plante pentru infuzii. Astazi unitati de productie apartinand TEEKANNE se gasesc in Germania, Austria, Italia, Spania, Polonia, Cehia, SUA si din 2003, odata cu introducerea segmentului de ceaiuri „harmony for body & Soul” Teekanne a patruns si in segmentul ceaiurilor „Wellness”

Teekanne ofera o bogata gama de ceiuri de plante, toate fiind caracterizate de faptul ca sunt facute din ingrediente absolut naturale si de cea mai buna calitate. Teekanne Menta cu aroma de lamaie este unul dintre aceste ceaiuri din plante, pentru infuzie, avand un gust aromat si revigorator.

Caracteristici

Ambalajul contine: 20 plicuri x 1.5g

Tara de Origine: Germania; (www.teekanne.com)

Fabricant: Teekanne GmbH, Germany

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.