Torrons Vicens

Firma Torrons Vicens din Agramunt, in apropiere de Barcelona produce inca din 1775 delicioase varietati de Nuga. Familia Vicens, care a transmis firma si retetele artizanale din tata in fiu continua sa-si pretuiasca si sa-si valorifice traditia, neuitand insa preocuparea de a adauga o dimensiune dinamica in dezvoltarea renumelui Vicens - fie ca vorbim de noi retete si produse sau de viziune si dezvoltarea afacerii si firmei.

 

Noua colectie de nuga, denumita Natura, pregatita de Angel Velasco Sr. impreuna cu Chef Albert Adria (care in 2015 a fost incoronat “cel mai bun Chef Patisier din lume” intr-o competitie, in Singapore, la care au participat cele mai bune 50 restaurante din lume) este o definire complet noua si inedita de arome si ingrediente care duc traditionala nuga intr-o alta dimensiune a deserturilor. La randul sau, in 25 ianuarie 2016, Angel Velasco Sr. a castigat la targul de Gastronomie “Madrid Fusion” titlul de “cel mai bun maestru cofetar din Spania in pregatirea de nuga”.

 

Asadar, fie ca facem referire la produsele care valorifica traditia artizanala de retete din Agramunt (dintre care firma Vicens produce mai mult de 100 varietati) sau vorbim despre colectiile de specialitati lansate (mai mult de 300 produse), toate poarta girul unei inalte indemanari ce imbina mestesugul cu creativitatea.

 

Nu de mult firma Vicens a preluat o alta firma de traditie din Agramunt, ciocolateria Jolonch, care producea specialitati de ciocolata inca de la 1770, iar in privinta ecoului si deschiderii sale catre lume, Vicens face livrari in peste 20 de tari; piete importante fiind SUA, Elvetia, Franta, Germania, Anglia, Rusia iar in Spania, Franta si Germania a deschis propriile magazine de prezentare.

Produse ale acestui producator

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2019  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.